Tarife

TARIF GENERAL WEEK-END = 290 lei/zi /camera dubla cu mic dejun inclus (bufet suedez).

TARIF GENERAL LUNI-JOI = 270 lei/zi /camera dubla cu mic dejun inclus (bufet suedez).

TARIF DEMIPENSIUNE = 400 LEI / CAMERA DUBLA IN WEEK-END SAU 380 LEI IN PERIOADA LUNI-JOI

TARIF PENS COMPLETA = 530 LEI / CAMERA DUBLA IN WEEK-END SAU 510 LEI IN PERIOADA LUNI-JOI          

Tarifele de mai sus nu se aplica in perioadele sarbatorilor precum si in zilele libere legale care vor face obiectul unor pachete speciale. 

ACCEPTAM TICHETE/CARDURI DE VACANTA.

SUPLIMENTE CAMERA TRIPLA/ CAMERA 4 LOCURI/APARTAMENT. Se taxeaza suplimentar – cazarea si micul dejun pentru copil sau adult

Tip Serviciu   Tarif
PAT SINGLE in TRIPLA   30 lei/zi
     
CANAPEA EXTENSIBILA

 

 

CAMERA 2 (cu canapea extensibila) DIN APARTAMENT

  in camera dbl+2 extra large (cam.6)
50 lei/zi
70 lei/zi

 in apartament 

     
MIC DEJUN  copil 0-3 ani gratuit
   copil 4-11 ani inclusiv 15 lei/zi
  > 12 ani si adult 30 lei/zi
     

POLITICA PENSIUNII

  • Rezervarile sunt ferme doar avand la baza achitarea unui avans ce consta in contravaloarea a 50% din pachetul rezervat. Restul pachetului de cazare se achita la check-in iar consumatia la finalul sejurului. In cazul anularii, sau a modificarii duratei de sedere fiind deja cazati in locatie, sumele achitate nu se restituie.
  • Camerele nu pot fi inchiriate pentru o singura noapte in week-end iar in sezon nici în cursul săptămânii. Exceptii – petreceri private/nunti/botezuri; cazuri exceptionale doar in baza disponibilitatii si a deciziei exclusive si a confirmarii personale din partea pensiunii – pretul poate fi mai mare cu aproximativ 30% pentru o rezervare de o singura noapte.
  • In preturile de mai sus sunt incluse facilitatile gratuite ale pensiunii.
  • Camerele rezervate pe alte site-uri de intermediere turistica pot avea alte dotari/caracteristici.
  • Check in – ora 15:00 – 22:00; Check out – ora 11:00
  • RECEPTIA NU ESTE DESCHISA NON STOP. Daca ajungeti mai tarziu de ora 22, va rugam sa ne sunati in prealabil pentru a stabili ora de check in impreuna cu dvs/pentru a va astepta cineva la receptie.
  • Pe perioada sarbatorilor legale/religioase sau a altor oferte/vacante/pachete speciale – se aplica tarife separate, conform ofertelor. În perioada sărbătorilor legale rezervarile opereaza pentru pachete cu sejur minim (3-4 nopti în functie de specific).
  • Bucataria serveste doar restaurantul; intrucat nu suntem o locatie “self catering”, va rugam sa nu introduceti in restaurant  mancare si bauturi proprii.
Top