OFERTĂ PAȘTE 2022

Vă oferim un sejur tradițional și de relaxare, cu prezentarea unui vechi obicei românesc dar și surprize dulci pentru copii. Toate pachetele noastre includ atelier de încondeiat ouă, servirea produselor tradiționale specifice perioadei, masa festivă de Paște și vânătoarea de ouă din ciocolată pentru copii.

 •  

Pachet 3 NOPTI CU PENSIUNE COMPLETĂ

2400 lei/sejur/camera dubla (1200 lei/pers. cazată in dublă)

 •  

Pachet 4 NOPTI CU PENSIUNE COMPLETA

3000 lei/sejur/camera dubla

(1500 lei/pers. cazată in dublă)

 •  

Pachet 4 NOPTI CU DEMIPENSIUNE

2650 lei/sejur/camera dubla

(1325 lei/pers. cazată in dublă)

Pachete pentru copii: 

 • Copii până în 3 ani inclusiv beneficiază de gratuitate la cazare în dublă și mic dejun gratuit; dacă le comandați separat porții la prânz/cină, le veti achita suplimentar pe acestea.
 • Copii 4-7 ani cazați în triplă– 40% din tariful per persoana (480 lei/3n cu PC), copii 8-11 ani – 60% din tariful per persoană (720 lei/3n cu PC), copii peste 12 ani sau al 3-lea adult in triplă – 75% din tariful afisat per persoana.
 • La rezervarea camerei duble extra large sau a apartamentului, dacă nu sunt ocupate de 2 adulți și 2 copii, se achită supliment 40 lei/zi, respectiv 70 lei/zi supliment la apartament.

Detalii pachet:

 • Cazare – pentru triple sau camere de familie se achita suplimente conform sectiunii detalii copii.
 • La toate pachetele se intră cu cină vineri și se iese cu mic dejun. La pachetul cu demipensiune (mic dejun +cina) în ziua de duminică se va servi micul dejun + masa festivă.
 • Atelier de incondeiat oua (sambata, ora 10.30) – cu participarea dvs individuala, un mester popular din zona Brasovului vă introduce in tainele încondeierii, prezentându-vă totodată și istoria acestui frumos obicei românesc. La finalizarea atelierului veți putea păstra drept amintire creația dvs. Atelierul este insotit de muzica populara cu vechi instrumente românești, dacă situația pandemică ne va permite.
 • Gustare in noaptea Sfântă a Învierii cu oua vopsite, cozonac si vin rosu.
 • Mic dejun traditional si masa festiva de Paste cu preparate traditionale si bauturi răcoritoare și alcoolice.
 • Spre fericirea copiilor împrumutăm un obicei anglo-saxon și duminică după micul dejun căutam ouă și iepurași de ciocolată prin curte (sperăm vremea să fie prietenoasă)

Detalii alimentatie:                                                                                 

–  Micul dejun bufet suedez. Mic dejun cu preparate tradiționale in ziua de Paste (drob, oua vopsite, cas proaspat, alte sortimente de branza din zona, slaninuta, preparate de porc de casa, salata boeuf, salata vinete/salata de icre, cozonac, gemuri, unt, lapte, suc de mere, cafea, ceai etc)

– Meniul pentru pranz si cina se serveste la alegere din 3 variante de meniu diferite la fiecare masa. Pranzul contine felul 1, felul 2, garnitura, salata, desert, apa. Cina conține antreu ușor, felul 2 cu garnitură și salată, desert, apă plată.

– Masa festivă cu preparate traditionale (ciorba de miel, sarmale, friptura de miel; pentru cei care nu mananca miel vom avea varianta alternativa pentru ciorba si friptura); include bauturi: tuica, visinata, vin rosu/alb, apa plata, minerală

Rezervare. Alte informatii:

– Check in – dupa ora 14;  check out – ora 11

– Rezervarea opereaza in baza unui avans de 1000 de lei per camera, prin transfer bancar, nereturnabil in cazul anularii, indiferent de motiv, data anularii ori in situatia solicitarii unei alte perioade.

– Nu este permis accesul in restaurant cu băuturi si mâncare proprie, cu exceptia fructelor si a alimentelor pentru copii mici.

Top