PASTE 2019

PASTE 2019

SARBATORI PASCALE 2019

Va oferim un sejur cu bucate traditionale si relaxare, presarat de prezentarea unor obiceiuri romanesti care sa ne bucure sufletul. Toate pachetele includ atelier de incondeiat oua, servirea produselor traditionale specifice perioadei, masa festiva de Paste, vanatoare de oua pentru copii si duminica moment artistic cu muzica populara.

 

PACHET 3 NOPTI CU PENSIUNE COMPLETA – 1740 lei/sejur/camera dubla

PACHET 3 NOPTI CU DEMIPENSIUNE – 1560 lei/sejur/camera dubla

PACHET 4 NOPTI CU PENSIUNE COMPLETA – 2160 lei/sejur/camera dubla

PACHET 4 NOPTI CU DEMIPENSIUNE – 1875 lei/sejur/camera dubla

PACHET 5 NOPTI CU PENSIUNE COMPLETA – 2540 lei/sejur/camera dubla

PACHET 5 NOPTI CU DEMIPENSIUNE – 2155 lei/sejur/camera dubla

Detalii pachet:

Atelier de incondeiat oua (sambata, ora 10.30) – cu participarea dvs individuala, un mester popular din zona Brasovului va introduce in tainele incondeierii, prezentandu-va totodata si istoria acestui frumos obicei romanesc; la finalizarea atelierului veti putea pastra drept amintire creatia dvs. Atelierul este insotit de muzica populara cu vechi instrumente romanesti!

Gustare in noaptea Sfanta a Invierii cu oua vopsite, cozonac si vin rosu;

Mic dejun traditional si masa festiva de Paste cu preparate traditionale si bauturi;

Spre fericirea copiilor imprumutam un obicei anglo-saxon si duminica dimineata, dupa micul dejun, cautam oua si iepurasi de ciocolata si apoi le savuram admirand iepurasi adevarati;

– Duminica va oferim un mic moment artistic/de traditii impreuna cu un Ansamblu Folcloric din zona;

Cazare in camera dubla (pentru triple se achita suplimente conform sectiunii detalii copii);

Pensiune completa (intrare cu cina, iesire cu mic dejun) sau Demipensiune – conform alegere de pachet

 

Detalii alimentatie:                                                                                 

–  Micul dejun bufet suedez; Mic dejun cu preparate traditioanele in ziua de Paste (drob, oua vopsite, cas proaspat, alte sortimente de branza din zona, slaninuta, preparate de porc de casa, salata boeuf, salata vinete/salata de icre, cozonac, gemuri, unt, lapte, suc de mere, cafea, ceai etc)

– Meniul pentru pranz si cina se serveste la alegere din 3 variante de meniu diferite la fiecare masa (de regula una pe baza de pui/peste/vita, alta traditionala pe baza de porc si una va fi vegetariana/post pana duminica) si include desert si apa. Pranzul contine felul 1, felul 2, garnitura, salata, desert, apa. Cina contine fel 2, garnitura, salata, desert, apa.

– Masa festiva la pranz cu preparate traditionale (ciorba de miel, sarmale, friptura de miel; pentru cei care nu mananca miel vom avea varianta alternativa pentru ciorba si friptura); include bauturi: tuica, visinata, vin rosu/alb, apa plata, minerala. Pachetul de demipensiune cuprinde in ziua de duminica mic dejun si mas festiva servita la pranz.

 

Detalii copii: 

– Copii pana in 3 ani inclusiv beneficiaza de gratuitate atunci cand nu ocupa un pat suplimentar

– Copii 4-9 ani – 30% din tariful per persoana (1/2 portie,fara bauturi la masa festiva), copii 10-14 ani – 60%, copii peste 14 ani sau al 3-lea adult in tripla – 75% din tariful afisat per persoana; include cazare in tripla (pat single) si mese conform pachet. Atentie procentul se aplica la pretul per persoana, nu tariful per camera afisat mai sus!

Spre ex. pachet 3 nopti cu DP – 1560 CAMERA = 780 lei per persoana = copil 4-9 ani 30% x 780 lei = 235 lei

Rezervare. Alte informatii:

– Check in – dupa ora 14; check out – ora 11

– Rezervarea opereaza in baza unui avans de 40% , prin transfer bancar, nereturnabil in cazul anularii, indiferent de motiv, data anularii ori in situatia solicitarii unei alte perioade.

– Nu este permis accesul in restaurant cu bauturi si mancare proprie, cu exceptia fructelor si a alimentelor pentru copii mici. Nu avem acces la bucatarie, aceasta deservind exclusiv restaurantul.

dscn2653dscn3928img_1020 1 15 img_2011img_2016

Top