Tarife

TARIF GENERAL

CAMERA DUBLA STANDARD – 180 lei/zi cu mic dejun inclus (bufet suedez). Perioade sezon: vacante primavara/iarna copii, 01.07 – 15.07, 20.08 – 15.09 –  200 lei ; 15.07- 20.08 – 220 lei. Tarifele afisate sunt valabile per camera dubla (2 persoane) pentru 1 noapte de cazare.

Tarifele standard nu se aplica pe perioadele de sarbatori si zile libere nelucratoare cand vor fi aplicate tarife diferite sau pachete speciale. ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA.

SUPLIMENTE CAMERA TRIPLA/ CAMERA 4 LOCURI/APARTAMENT. Se taxeaza suplimentar – cazarea si micul dejun pentru copil sau adult

Tip Serviciu  Varsta Copil Tarif
PAT SINGLE in TRIPLA copil 20 lei/zi
   adult 30 lei/zi
CANAPEA EXTENSIBILA

 

 

 

in CAMERA 4 LOCURI

 in camera dbl+2 extra large (cam.6)
40 lei/zi
20 lei/zi
 in camera cu scara interioara mini mansardata (cam.12)
 CAMERA 2 (cu canapea extensibila) DIN APARTAMENT    70 lei/zi
MIC DEJUN  copil > 3 ani gratuit
   copil 4-7 ani 10 lei/zi
   copil 8 – 13 ani 15 lei/zi
   < 14 ani si adult 30 lei/zi

POLITICA PENSIUNII

  • Nu se inchiriaza pentru o singura noapte in week-end  sau in sezon.
  • Exceptii – petreceri private/nunti/botezuri; cazuri exceptionale doar in baza disponibilitatii si a deciziei exclusive si aconfirmarii personale din partea pensiunii – pretul poate fi mai mare cu aproximativ 30% pentru o rezervare de o singura noapte.
  • In preturile de mai sus sunt incluse facilitatile gratuite ale pensiunii.
  • Tariful afisat mai sus este per camera dubla standard.
  • Camerele rezervate pe alte site-uri de intermediere turistica pot avea alte dotari/caracteristici, pretul rezervarii fiind cel afisat pe site-ul respectiv si incluzand dotarile/caracteristicile indicate in continutul paginii respective.
  • Check in – ora 15:00 – 22:00; Check out – ora 11:00
  • RECEPTIA NU ESTE DESCHISA NON STOP. Daca ajungeti mai tarziu de ora 22, va rugam sa ne sunati in prealabil pentru a stabili ora de check in impreuna cu dvs/pentru a va astepta cineva la receptie. Va informam ca telefoanele afisate pe site pot fi contactate in acelasi interval orar cu programul de lucru al receptiei 08:00 – 22.00
  • Pe perioada sarbatorilor legale/religioase sau a altor oferte/vacante/pachete speciale – se aplica tarife separate, conform ofertelor.
  • Bucataria serveste doar restaurantul; intrucat nu suntem o locatie “self catering”, va rugam sa nu introduceti in restaurant  mancare si bauturi proprii;  clientii pot servi produse proprii in foisor, unde au la dispozitie un gratar
  • Pentru organizarea unor diverse evenimente va rugam sa ne cereti oferta personalizata.
Top